Bosch S5 A11

339,41 193,47

Levertijd 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties

Productnummer 0 0920 S5A 110
Verkort productnummer S5 A11
Afmetingen 315 x 175 x 190 mm
Merk

overig

Volt

12v

Ah

80

43% KORTING
  • Aanbieding 43% korting
  • 24 maanden garantie
  • De accu wordt startklaar geleverd
  • Ophalen bij PostNL locatie mogelijk

Beschrijving

Het continu groeiende aantal elektrische verbruikers in moderne voertuigen en bijzondere eisen zoals start-stop-systemen en terugwinning van de remenergie verlangen accu’s met topprestaties. De Bosch-accu S5 A11 of 0 0920 S5A 110 80ah AGM auto accu levert voldoende energie voor frequente starts en stops en voorziet de elektrische verbruikers tijdens de stopfase betrouwbaar van energie. De AGM-technologie (Absorbent Glas Mat) van Bosch is de toptechnologie in de markt voor de hoogste eisen. Speciale micro-glasvezelmatten binden het volledige accuzuur waardoor hogere energiehoeveelheden kunnen passeren. Dit zorgt voor de topprestatie van de Bosch-accu S5 AGM.

  • Hogere levensduur en tot 4 keer hogere cyclusvastheid vergeleken met gebruikelijke startaccu‘s
  • Constante power ook bij korte afstanden, stop-and-go-verkeer en hoog verbruik in stationair bedrijf
  • Uitstekende ladingsopname en startkracht bij een hoog aantal elektrische verbruikers
  • Absoluut onderhoudsvrij
  • In iedere positie inbouwbaar en uitloopveilig
  • Eersteklas kwaliteit van Bosch

Verzending

Voor het verzenden van je bestelling binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 4,95. Bij bestellingen naar België vragen we een bijdrage van €6,95.

De voorraadstatus wordt bij elk product getoond. Als u voor 16:00 besteld en alle producten direct leverbaar zijn dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling dan doorgaans de eerstvolgende bezorgdag. Houdt u echter rekening met een maximale levertijd van 3 werkdagen. Mocht de verzending onverhoopt vertraging oplopen dan nemen we contact met u op. Als u meer informatie wilt over de levertijd belt u ons dan gerust op +31 (0)53 4321 451

Retournering

Wilt u (een gedeelte) van uw bestelling retourneren? Ga dan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar de Retournering-pagina in onze webshop. Daar kunt u aangeven dat u uw bestelling wenst te retourneren. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail met verdere instructies. Kosten voor retourneren zijn voor uw rekening en risico. Producten kunnen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking. Eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken. Tevens dient het geretourneerde product ons in nieuwstaat te bereiken.

Producten die aan de criteria voldoen worden verwerkt en gecrediteerd. U ontvangt het bedrag van de creditnota binnen 30 dagen op uw bankrekening.

Betaal bij ons met

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden