Optima Yellowtop YT S 2.7

265,09 119,29

Levertijd 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties

Productnummer .
Verkort productnummer YT S 2.7
Afmetingen 237 x 129 x 227 mm
Merk

overig

Volt

12v

Ah

41

55% KORTING
 • Aanbieding 55% korting
 • 24 maanden garantie
 • De accu wordt startklaar geleverd
 • Ophalen bij PostNL locatie mogelijk

Beschrijving

Optima Yellowtop accu’s gaan wel driemaal zo lang mee als traditionele batterijen en blijft gegarandeerd ononderbroken energie leveren gedurende de gehele ontladingscyclus. De energie is schoon met een hoger uitgangsvermogen dan conventionele batterijen. Dankzij het compacte formaat is het gewicht ook minimaal en past hij beter in krappe ruimtes. De batterij is volledig afgesloten en lekvrij, optimaal bestand tegen extreme temperaturen en kan gedurende lange perioden worden opgeslagen. En hij is helemaal onderhoudsvrij.

 • Tractie- en startvermogen in één batterij gecombineerd.
 • Tot driemaal langere levensduur dan traditionele vlakkeplaatbatterijen.
 • Constante prestatiekwaliteit houdt uw batterij ook tijdens ontladen op hetzelfde niveau draaiende.
 • Hogere energie in de eerste één, drie, vijf en tien seconden van het startproces dan vergelijkbare conventionele loodbatterijen met dezelfde capaciteit.
 • Ideaal voor seizoensgebruik; volledig opgeladen kan hij ongebruikt 12 maanden op kamertemperatuur (of lager) worden opgeborgen en toch een voertuig starten.
 • Vijftien keer meer trilvast dan traditionele loodbatterijen.
 • In bijna iedere positie in te bouwen.

Verzending

Voor het verzenden van je bestelling binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 4,95. Bij bestellingen naar België vragen we een bijdrage van €6,95.

De voorraadstatus wordt bij elk product getoond. Als u voor 16:00 besteld en alle producten direct leverbaar zijn dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling dan doorgaans de eerstvolgende bezorgdag. Houdt u echter rekening met een maximale levertijd van 3 werkdagen. Mocht de verzending onverhoopt vertraging oplopen dan nemen we contact met u op. Als u meer informatie wilt over de levertijd belt u ons dan gerust op +31 (0)53 4321 451

Retournering

Wilt u (een gedeelte) van uw bestelling retourneren? Ga dan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar de Retournering-pagina in onze webshop. Daar kunt u aangeven dat u uw bestelling wenst te retourneren. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail met verdere instructies. Kosten voor retourneren zijn voor uw rekening en risico. Producten kunnen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking. Eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken. Tevens dient het geretourneerde product ons in nieuwstaat te bereiken.

Producten die aan de criteria voldoen worden verwerkt en gecrediteerd. U ontvangt het bedrag van de creditnota binnen 30 dagen op uw bankrekening.

Betaal bij ons met

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden