Panther AGM (MF) motor accu YTX12-BS / CTX12-BS 510 12

60,84 36,51

Op voorraad. Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Specificaties

Productnummer 510 0 12 009
Verkort productnummer 510 12
Afmetingen 152 x 88 x 131 mm
Merk

panther

Volt

12v

Ah

10

40% KORTING
  • Uit voorraad leverbaar
  • Aanbieding 40% korting
  • De accu wordt startklaar geleverd
  • Ophalen bij PostNL locatie mogelijk

Beschrijving

De Panther AGM motoraccu onderscheidt zich door een zeer hoge startkracht, onderhoudsvrij en zeer lange levensduur. De Panther AGM motoraccu’s worden compleet met zuurpakket geleverd.

De belangrijkste voordelen van de Panther AGM motoraccu:

  • De nieuwste AGM technologie
  • Gas en lekvrij
  • Gesloten behuizing
  • Zeer lange levensduur

Verzending

Voor het verzenden van je bestelling binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 4,95. Bij bestellingen naar België vragen we een bijdrage van €6,95.

De voorraadstatus wordt bij elk product getoond. Als u voor 16:00 besteld en alle producten direct leverbaar zijn dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling dan doorgaans de eerstvolgende bezorgdag. Houdt u echter rekening met een maximale levertijd van 3 werkdagen. Mocht de verzending onverhoopt vertraging oplopen dan nemen we contact met u op. Als u meer informatie wilt over de levertijd belt u ons dan gerust op +31 (0)53 4321 451

Retournering

Wilt u (een gedeelte) van uw bestelling retourneren? Ga dan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar de Retournering-pagina in onze webshop. Daar kunt u aangeven dat u uw bestelling wenst te retourneren. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail met verdere instructies. Kosten voor retourneren zijn voor uw rekening en risico. Producten kunnen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking. Eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken. Tevens dient het geretourneerde product ons in nieuwstaat te bereiken.

Producten die aan de criteria voldoen worden verwerkt en gecrediteerd. U ontvangt het bedrag van de creditnota binnen 30 dagen op uw bankrekening.

Betaal bij ons met

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden