VARTA Professional Dual Purpose LFD60

140,52 73,07

Levertijd 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties

Productnummer 930060056
Verkort productnummer LFD60
Afmetingen 242 x 175 x 190 mm
Merk

varta

Volt

12v

Ah

60

48% KORTING
  • Aanbieding 48% korting
  • De accu wordt startklaar geleverd
  • Ophalen bij PostNL locatie mogelijk

Beschrijving

De Varta Professional Dual Purpose is de juiste accu voor boten, campers en movers voor caravans. Daarin kan de Varta Professional Dual Purpose semi tractie optimaal presteren. De batterij gaat lang mee en is onderhoudsvrij, ideaal voor seizoensgebonden gebruik.

Voordelen Varta Professional Dual Purpose:

  • Ontworpen voor campers, caravans en boten.
  • gaat twee keer langer mee dan conventionele natte semi tractie accu’s.
  • Minimale zelfontlading, dus ideaal voor seizoensgebonden gebruik.
  • semi tractie batterij.
  • Ideaal voor dual power toepassingen dus starten en voeden.

Verzending

Voor het verzenden van je bestelling binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 4,95. Bij bestellingen naar België vragen we een bijdrage van €6,95.

De voorraadstatus wordt bij elk product getoond. Als u voor 16:00 besteld en alle producten direct leverbaar zijn dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling dan doorgaans de eerstvolgende bezorgdag. Houdt u echter rekening met een maximale levertijd van 3 werkdagen. Mocht de verzending onverhoopt vertraging oplopen dan nemen we contact met u op. Als u meer informatie wilt over de levertijd belt u ons dan gerust op +31 (0)53 4321 451

Retournering

Wilt u (een gedeelte) van uw bestelling retourneren? Ga dan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar de Retournering-pagina in onze webshop. Daar kunt u aangeven dat u uw bestelling wenst te retourneren. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail met verdere instructies. Kosten voor retourneren zijn voor uw rekening en risico. Producten kunnen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking. Eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken. Tevens dient het geretourneerde product ons in nieuwstaat te bereiken.

Producten die aan de criteria voldoen worden verwerkt en gecrediteerd. U ontvangt het bedrag van de creditnota binnen 30 dagen op uw bankrekening.

Betaal bij ons met

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden