VARTA Start-Stop E46

218,96 120,43

Levertijd 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties

Productnummer 575500073
Verkort productnummer E46
Afmetingen 315 x 175 x 175 mm
Merk

varta

Volt

12v

Ah

75

45% KORTING
  • Aanbieding 45% korting
  • 24 maanden garantie
  • De accu wordt startklaar geleverd
  • Ophalen bij PostNL locatie mogelijk

Beschrijving

De Varta Blue Dynamic is een superieure en buitengewone accu voor toepassingen die veel stroom vergen. Dankzij de geavanceerde EFB technologie hebben de Varta Blue Dynamic EFB batterijen een twee keer langere levensduur dan conventionele batterijen, perfect voor voertuigen met energiebehoeften die hoger zijn dan normaal en voor auto’s met conventionele Start Stop functionaliteit.

Voordelen Blue Dynamic EFB:

  • Twee maal langere levensduur in vergelijking tot conventionele accu’s
  • Ontworpen voor voertuigen met conventionele Start Stop functionaliteit.
  • Varta EFB technologie met constante, hoge prestaties voor auto’s met veel verbruikers

Verzending

Voor het verzenden van je bestelling binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 4,95. Bij bestellingen naar België vragen we een bijdrage van €6,95.

De voorraadstatus wordt bij elk product getoond. Als u voor 16:00 besteld en alle producten direct leverbaar zijn dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling dan doorgaans de eerstvolgende bezorgdag. Houdt u echter rekening met een maximale levertijd van 3 werkdagen. Mocht de verzending onverhoopt vertraging oplopen dan nemen we contact met u op. Als u meer informatie wilt over de levertijd belt u ons dan gerust op +31 (0)53 4321 451

Retournering

Wilt u (een gedeelte) van uw bestelling retourneren? Ga dan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar de Retournering-pagina in onze webshop. Daar kunt u aangeven dat u uw bestelling wenst te retourneren. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail met verdere instructies. Kosten voor retourneren zijn voor uw rekening en risico. Producten kunnen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking. Eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken. Tevens dient het geretourneerde product ons in nieuwstaat te bereiken.

Producten die aan de criteria voldoen worden verwerkt en gecrediteerd. U ontvangt het bedrag van de creditnota binnen 30 dagen op uw bankrekening.

Betaal bij ons met

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden