VARTA Silver Dynamic AGM D52/A8

122,72

Op voorraad. Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Specificaties

Productnummer 560 901 068
Verkort productnummer d52
Gewicht 17,5 kg
Afmetingen 242 × 175 × 190 mm
Merk

varta

Volt

12v

Ah

60

Startcapaciteit

680A EN

Poolvolgorde

+ pool rechts

48% KORTING
 • Uit voorraad leverbaar
 • Aanbieding 48% korting
 • 24 maanden garantie
 • De accu wordt startklaar geleverd
 • Ophalen bij PostNL locatie mogelijk

Beschrijving

De benchmark voor start-stop en elektrische voertuigen.

De VARTA® Silver Dynamic AGM staat voor ongeëvenaarde prestaties: met 3 maal de cyclusduur van conventionele batterijen is de VARTA Silver Dynamic AGM de perfecte keuze voor voertuigen met een zeer hoge energievraag, zoals start-stop of elektrische voertuigen. Een hoge energievraag kan het gevolg zijn van zwaarder gebruik, koude winters, hete zomers of meerdere accessoires en apparatuur. Daarom vindt u een VARTA Silver Dynamic AGM in 70% van de nieuw geproduceerde auto’s met start-stop technologie die worden aangedreven door AGM-batterijen.

Belangrijkste voordelen Silver Dynamic AGM

 • “Best-in-class” productie – Hoge kwaliteit, gemaakt in Duitsland.
 • Gepatenteerd PowerFrame®-rooster voor betrouwbaar startvermogen, snel opladen en corrosiebestendigheid.
 • Originele reserveonderdelen zorgen ervoor dat de vervangende batterij van dezelfde kwaliteit is als de originele.
 • Beste start-stop prestaties voor het zuinigste brandstofverbruik – om het start-stop-systeem zo vaak mogelijk te kunnen gebruiken.
 • Voorbereid voor xEV – door veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen voor alle eisen die nu en in de toekomst aan voertuigen worden gesteld.
 • 90% gerecycled – 90% van een nieuw geproduceerde VARTA AGM-batterij bestaat uit gerecycled lood.
 • 3 keer zo lange levensduur in vergelijking met conventionele batterijen, en daarom een betrouwbare voedingsbron voor de grote vraag van goed uitgeruste auto’s.
 • Hoogste stroomsterkte bij koude start (CCA) voor het starten van de motor, zelfs betrouwbaar bij koude wintertemperaturen – zonder in te leveren op comfort en veiligheidsvoorzieningen.

Vergeet niet: om de werking van veiligheidssystemen en comfortvoorzieningen te garanderen, moet een AGM-batterij altijd worden vervangen door een AGM. VARTA-batterijen mogen alleen in een professionele werkplaats worden geïnstalleerd.

Verzending

Voor het verzenden van je bestelling binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 4,95. Bij bestellingen naar België vragen we een bijdrage van €6,95. Wij versturen de accu s via Post.nl en als deze verzonden wordt krijgt u een track en trace in uw mail.

De voorraadstatus wordt bij elk product getoond. Als u voor 16:00 besteld en alle producten direct leverbaar zijn dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling dan doorgaans de eerstvolgende bezorgdag maar we zijn afhankelijk van onze vervoerder Post.nl. Houdt u echter rekening met een maximale levertijd van 3 werkdagen. Mocht de verzending onverhoopt vertraging oplopen dan nemen we contact met u op. Als u meer informatie wilt over de levertijd belt u ons dan gerust op +31 (0)53 4321 451

Garantie

 

De fabrieksgarantie op startaccu’s is 24 maanden, op motorfiets accu’s 6 maanden en op semi tractie accu’s 12 maanden.

Op het moment wanneer u problemen krijgt met het starten en de accu komt in aanmerking voor garantie, dan kunt u het beste eerste deze stappen ondernemen:

 • De accu volledig opladen met de juiste accu lader
 • Monteer dan de accu weer in uw auto ( in veel gevallen is het probleem daar al mee opgelost)

Vervolgstappen als u nog steeds problemen heeft:

 • Laat uw dynamo en startmotor testen
 • Controleer de plus en de min kabel op de accu

Nog steeds problemen?

Vult u dan het contactformulier in bij ons op de website om uw accu aan te melden voor garantie.

Stuurt u vervolgens de goed verpakte accu voldoende gefrankeerd terug naar Accutotaalcenter, Oliemolensingel 50, 7511BC te Enschede. Gelieve de accu goed verpakken want accu’s met transportschade en breuk worden niet in behandeling genomen.

Op het moment als uw accu bij ons binnen is gekomen dan zullen wij de accu opladen en testen. Als de accu defect blijkt te zijn, krijgt u van ons een nieuwe accu toegestuurd  en de verzendkosten gecrediteerd.

Op het moment wanneer uw accu door ons uitvoerig is getest en toch in goede staat is, dan krijgt u de accu terug gestuurd met daarbij een testrapport bijgevoegd

Retournering

Wilt u (een gedeelte) van uw bestelling retourneren?  Stuurt u ons een mail en u ontvangt dan een  e-mail met verdere instructies. Kosten voor retourneren zijn voor uw rekening en risico. Producten kunnen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking. Eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken. Tevens dient het geretourneerde product ons in nieuwstaat te bereiken.

Producten die aan de criteria voldoen worden verwerkt en gecrediteerd. U ontvangt het bedrag binnen 30 dagen op uw bankrekening.

Betaal bij ons met

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden