Klantenservice

Accutotaalcenter.nl is onderdeel van Heron Automaterialen BV

Oliemolensingel 50-52
7511 BC Enschede
tel. 053-4321451
info@accutotaalcenter.nl

KvK: 06051746
BTW: NL006542128B01

Betalen

In de webshop kunt u betalen met iDEAL. U betaalt dan via de betaalomgeving van uw eigen bank. Desgewenst kunt u ook zelf het orderbedrag aan ons overmaken. Komt u de bestelling ophalen in één van onze filialen? Dan zult u de accu eerst online moeten betalen. Tijdens het invullen van uw gegevens kunt u de betaalwijze van uw keuze selecteren.

Verzending

De voorraadstatus wordt bij elk product getoond. Als u voor 16:00 besteld en alle producten direct leverbaar zijn dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling dan doorgaans de eerstvolgende bezorgdag. Houdt u echter rekening met een maximale levertijd van 3 werkdagen. Mocht de verzending onverhoopt vertraging oplopen dan nemen we contact met u op. Als u meer informatie wilt over de levertijd belt u ons dan gerust op +31 (0)53 4321 451

Retourneren

Wilt u (een gedeelte) van uw bestelling retourneren? Ga dan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar de Klantenservice-pagina in onze webshop. Daar kunt u aangeven dat u uw bestelling wenst te retourneren. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail met verdere instructies. Kosten voor retourneren zijn voor uw rekening en risico. Producten kunnen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking. Eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken. Tevens dient het geretourneerde product ons in nieuwstaat te bereiken.

Producten die aan de criteria voldoen worden verwerkt en gecrediteerd. U ontvangt het bedrag van de creditnota binnen 30 dagen op uw bankrekening.

Website

De informatie in onze webshops is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Bij foutieve prijsvermeldingen behouden wij ons het recht voor om de bestelling te annuleren.

Contact formulier