VARTA Start-Stop Plus F21

289,35 150,46

Levertijd 3 tot 5 werkdagen.

Specificaties

Productnummer 580901080
Verkort productnummer F21
Afmetingen 315 x 175 x 190 mm
Merk

varta

Volt

12v

Ah

80

48% KORTING
  • Aanbieding 48% korting
  • 24 maanden garantie
  • De accu wordt startklaar geleverd
  • Ophalen bij PostNL locatie mogelijk

Beschrijving

De Varta Silver Dynamic AGM is de accu met de meest geavanceerde technologie. Door te kiezen voor deze accu krijgt u een voortreffelijke batterij die in staat is om zelfs de meest veeleisende voertuigen en verbruikers te voorzien van de benodigde energie. Hij gaat drie keer langer mee dan conventionele accu’s. De Silver Dynamic accu is ook perfect voor het aandrijven van de meest geavanceerde start-stop-systemen.

Voordelen van Silver Dynamic AGM:

  • Drie maal langere levensduur in vergelijking tot conventionele accu’s.
  • Ontworpen voor voertuigen met geavanceerde Start-Stop-functionaleteit met remenergierecuperatie.
  • Varta AGM technologie met uitstekende prestaties voor krachtige motoren en auto’s met geavanceerde uitrusting.
  • Deze batterij lekt niet, zelfs wanneer hij stuk is

Verzending

Voor het verzenden van je bestelling binnen Nederland vragen we een bijdrage van € 4,95. Bij bestellingen naar België vragen we een bijdrage van €6,95.

De voorraadstatus wordt bij elk product getoond. Als u voor 16:00 besteld en alle producten direct leverbaar zijn dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. U ontvangt uw bestelling dan doorgaans de eerstvolgende bezorgdag. Houdt u echter rekening met een maximale levertijd van 3 werkdagen. Mocht de verzending onverhoopt vertraging oplopen dan nemen we contact met u op. Als u meer informatie wilt over de levertijd belt u ons dan gerust op +31 (0)53 4321 451

Retournering

Wilt u (een gedeelte) van uw bestelling retourneren? Ga dan binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling naar de Retournering-pagina in onze webshop. Daar kunt u aangeven dat u uw bestelling wenst te retourneren. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail met verdere instructies. Kosten voor retourneren zijn voor uw rekening en risico. Producten kunnen alleen geretourneerd worden in ongeopende verpakking. Eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken. Tevens dient het geretourneerde product ons in nieuwstaat te bereiken.

Producten die aan de criteria voldoen worden verwerkt en gecrediteerd. U ontvangt het bedrag van de creditnota binnen 30 dagen op uw bankrekening.

Betaal bij ons met

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden